Kırklareli'nin kitap kurdu ailesi olarak tanınan Özdemir ailesi, Kırklareli İl Halk Kütüphanesi'nde kitap okuma ve çeşitli aktivitelerle zaman geçirmeyi adeta bir yaşam tarzı haline getirdi. Aile, özellikle ikiz çocuklarıyla birlikte düzenli olarak kütüphaneye gelerek burada vakit geçirerek, kitap okuyor.  Bu alışkanlık, ailenin küçük yaşlardan itibaren çocuklarına kitap okuma alışkanlığı kazandırma çabalarının bir sonucu.

Kütüphane ziyaretleri, Özdemir ailesi için sadece kitap okumakla kalmamakta, aynı zamanda çeşitli etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirmenin de bir yolu haline geldi. Aile, kütüphanenin düzenlediği etkinliklere de düzenli olarak katılarak kültürel gelişimlerine katkı sağlıyor.

G K K My Wk W U A Ez0 K S

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi yetkilileri, Özdemir ailesinin kütüphane kullanımına olan ilgisinden ve aktif katılımından memnuniyet duyduklarını belirtiyorlar. Ayrıca, ailenin kütüphane ortamını sadece kitap okumakla sınırlamayıp çeşitli etkinliklere de katılarak kültürel anlamda gelişmelerini desteklemelerini takdirle karşıladıklarını ifade ediyorlar.

Özdemir ailesi, Kırklareli'de kitap okuma ve kültürel etkinliklere katılımı teşvik etmek ve toplumda okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak adına önemli bir örnek teşkil ediyor.

Haber: Hacı Murat Taner 

Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı

Muhabir: Hacı Murat Taner