Lüleburgaz Belediyesi Gençlik Korosu, Ankara'da düzenlenen 26. Türkiye Korolar Şenliği'nde büyük bir başarıya imza attı. Yurt genelinden 118 koronun katıldığı şenlikte, genç koro "Yapıtı Yorumlamada Koro Solo Uyumu" ödülünü kazanarak, Lüleburgaz'a haklı bir gurur yaşattı.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Sanat, yolunuzu hep aydınlatsın sevgili gençler!" ifadesi kullanılarak, koro üyeleri tebrik edildi. Lüleburgaz Belediyesi, gençlerin sanata olan ilgisini destekleyerek bu tür başarıların önünü açmaya devam ediyor.

Lüleburgaz'da engelli rampası krizi Lüleburgaz'da engelli rampası krizi

Şenlikteki performanslarıyla büyük beğeni toplayan Lüleburgaz Belediyesi Gençlik Korosu, çeşitli müzik türlerinde sundukları eserlerle jüri ve izleyicilerden tam not aldı. Koro, özellikle koro ve solo uyumundaki üstün performansıyla dikkat çekti.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bir ödül de Gençlik Koro'muzdan! Belediyemiz Gençlik Korosu Ankara'da düzenlenen ve yurt genelinden 118 koronun katıldığı 26. Türkiye Korolar Şenliği'nden "Yapıtı yorumlamada Koro Solo Uyumu" ödülü kazanarak bizlere haklı gururu yaşattı. Sanat, yolunuzu hep aydınlatsın sevgili gençler!’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay