Lüleburgaz Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Lüleburgaz Şubesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Kırklareli İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenecek olan satranç turnuvası için başvurular başladı. Turnuva, 11-12 Mayıs tarihlerinde Lüleburgaz Kültür ve Sanat Merkezi'nde (LYKA) gerçekleştirilecek.

Turnuvaya katılmak isteyenlerin, başvurularını 9 Mayıs saat 17.00'ye kadar www.kirklareli.tsf.org.tr adresinden yapmaları gerekiyor. Turnuvaya katılım için son başvuru tarihi ve saati önemli bir detay olarak belirtilirken, başvuruların online olarak gerçekleştirilmesi kolaylık sağlıyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi

Satranç tutkunlarının heyecanla beklediği turnuva, Lüleburgaz'da satranç severleri bir araya getirerek dostluk ve rekabet ortamı oluşturmayı hedefliyor. Aynı zamanda satrancın stratejik ve zihinsel becerileri geliştirmede önemli bir araç olduğu da vurgulanıyor.

Haber: Arzu Dursun Atay