Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde geleneksel hale gelen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nin 34’üncüsü bu yıl da coşkulu bir şekilde başladı. Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen şenlik kapsamında, ilk etkinlikler spor turnuvalarıyla start aldı.

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp’ten Anlamlı Ziyaret Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp’ten Anlamlı Ziyaret

LYFA (Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi) ve LYKA (Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi) tesislerinde düzenlenen Taekwondo, Kort Tenisi ve Masa Tenisi turnuvaları, sabah saatlerinde minik sporcuların kıyasıya mücadelesiyle başladı. Turnuvalar gün boyu devam ederken, çocuklar hem spor yapmanın keyfini yaşadı hem de 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

Ailelerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği turnuvalarda dostluk, centilmenlik ve eğlence ön planda tutuldu. Organizasyon yetkilileri, şenlik süresince çeşitli kültürel ve sportif etkinliklerin aralıksız süreceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi