Lüleburgaz'da, Bizbize Yeteriz Birlik, Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği iftar etkinliği, Altıyol-Kuştepe Mahallesi'nde büyük bir coşkuyla karşılandı. Dernek, "Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır. Yemek yedirdiği kimselerin sevabından hiçbir şey eksilmez." anlayışıyla, İstanbul'dan Ferdi Sanır'ın destekleriyle gerçekleştirdiği iftar için teşekkürlerini sundu.

Mahalle sakinleri, bu anlamlı etkinlikle bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. Dernek başkanı ve üyeleri, yapılan yardımların karşılığında Allah'ın kabul edeceği dualarla dolu bir iftar sofrası hazırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Gönüllerde birlik ve dayanışma ruhunun yaşatılmasına katkı sunan bu etkinlik, mahalle halkı arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. İftar sofralarında bir araya gelen insanlar, yapılan yardımların toplumda sevgi ve saygı bağlarını güçlendirdiğini bir kez daha görmüş oldular.

Bizbize Yeteriz Birlik, Beraberlik ve İnsani Yardımlaşma Derneği, gelecek yıllarda da ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam edeceğini ve bu tür etkinliklerle toplumda dayanışma ve kardeşlik duygularını canlı tutmaya devam edeceklerini belirtiyor.

Dernek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Altıyol-Kuştepe. Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır. Yemek yedirdiği kimselerin sevabından hiçbir şey eksilmez. İstanbul'dan Ferdi Sanır,  teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin. Gönüllerdeyiz, dualardayız ötesi var mı!”

Haber: Arzu Dursun Atay