Kırklareli İl Müftülüğü, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası'nı özel programlarla kutluyor. İl Müftüsü Yusuf Eviş, hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verirken, engelli personeliyle bir araya gelerek duygusal bir buluşmaya imza attı.

Engelliler Haftası'nı vesile kılarak, İl Müftülüğü'nde görev yapan engelli personeli ziyaret eden İl Müftüsü Eviş, Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda engelli personelle bir araya geldi. Bu buluşmada, İl Müftüsü Eviş, engelli personeli kutlayarak haftalarını tebrik etti ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın engellilere yönelik hizmetlerine vurgu yaptı.

Sendika Üyelerine Özel İndirim Uygulanacak Sendika Üyelerine Özel İndirim Uygulanacak

İl Müftüsü Eviş, yıl boyunca engelli vatandaşlara din hizmeti götürme gayretinde bulunan İl Engelli Koordinatörleri Mehmet Yavuz ve Nihal Çetin'e teşekkür etti. Ayrıca, herkesin bir şekilde engelli olabileceğini ve asıl engelin kalp ve göze inen ve hakikati görmeyi engelleyen manevi engel olduğunu vurgulayarak, toplumun her kesimine eşit hizmet vermenin önemine dikkat çekti.

Haber: Arzu Dursun Atay