Vize Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Kırklareli'nde düzenlenen ilkokullar arası akıl ve zeka oyunları yarışmasında büyük bir başarı elde etti. Öğrencilerimiz, kendi kategorilerinde önemli dereceler elde ederek okulumuzu gururlandırdılar.

Feyza Nur ÖZKURT, KÜRE dalında il ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Mira Ece AKYÜZ, QBİTZ dalında il üçüncülüğü elde ederken, Beste CANBAZ ise PENTAGO dalında il beşincisi oldu. Öğrencilerimizin gösterdiği bu başarı, hem okulumuzun hem de ilçemizin adını gururla duyurdu.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “Öğrencilerimiz akıl ve zeka oyunları il yarışmasında yine büyük başarı elde ettiler.  Kırklareli'nde yapılan ilkokullar arası akıl ve zeka oyunları yarışmasında öğrencilerimiz;

Feyza Nur Özkurt Küre dalında İL 2.si

Mira Ece Akyüz Qbitz dalında İL 3.sü

Beste CANBAZ PENTAGO dalında İL 5.si olarak bizleri gururlandırdılar. Bu başarıda büyük emeği olan öğrencilerimizi, danışman öğretmenimiz Ayhan Dönmez'i ve her zaman desteğini esirgemeyen değerli velilerimizi tebrik ediyoruz. Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyoruz.”

Haber: H. Murat Taner