Ramazan Ayı'nı geride bırakarak bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadığımız bu özel günlerde, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, kardeşlik, huzur ve mutluluk dolu bir mesaj yayımladı. Altıntel, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik ve birlik için eşsiz bir fırsat olduğunu vurgulayarak, bu özel günlerin küslüklerin yerini barışa, duaların ardına kadar açık olan kapıların manevi anlamda en yüksek seviyede olduğu zamanlar olduğunu belirtti.

Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, maddi ve manevi dayanışmanın pekiştiği, dost ve akraba ziyaretlerinin yoğunlaştığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyede yaşandığı günler olduğunu dile getiren Altıntel, bayramların dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı özel günler olduğunu vurguladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel mesajında; "Ramazan Ayını geride bırakarak bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlar, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır. Bayramlar küslüklerin yerini barışa bıraktığı, dua kapılarımızın ardına kadar açık olduğu, paylaşmanın, birlik ve beraberlik duygularının yan yana olamasak dahi manevi anlamda üst seviyede yaşandığı özel ve müstesna günlerdir.

Bayram, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, maddi ve manevi dayanışmanın pekiştiği, dost ve akraba ziyaretlerinin yoğunlaştığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı müstesna bir gündür. Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunabilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının başta Üyelerimize, Halkımıza, Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm vatandaşlarımızın bayramını en samimi duygularımla kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Abdullah Günay, Hayatını Kaybetti Abdullah Günay, Hayatını Kaybetti

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay