Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, il genelindeki hayvan sağlığına yönelik önemli bir adım olarak "Tam Zamanlı Saha Tatbikatı ve Salgın Yönetimi Eğitimi" düzenledi. Eğitim programı, Şap ve PPR gibi hayvan hastalıklarına karşı etkili mücadele stratejilerini uygulamak ve salgın yönetimini geliştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Katılımcılara yönelik olarak düzenlenen tatbikat ve eğitim programı başarıyla tamamlandı. Eğitime katılanlar, bu önemli mücadelede aktif rol alabilmek için gerekli bilgi ve becerileri edindiler. Eğitim sonunda katılımcılara belgeleri, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Onur Karadağ ile Hayvan Sağlığı ve Karantina Daire Başkanlığı'ndan Veteriner Hekimler Adil Adıgüzel ve Murat Bahadır Akarçay tarafından takdim edildi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’İlimizde Şap ve PPR hastalıklarına yönelik “Tam Zamanlı Saha Tatbikatı ve Salgın Yönetimi Eğitimi” tamamlanırken, katılımcılara belgelerini; İl Müdür Yardımcımız Onur Karadağ ile Hayvan Sağlığı ve Karantina Daire Başkanlığından Veteriner Hekim Adil Adıgüzel ile Veteriner Hekim Murat Bahadır Akarçay takdim ettiler.’’ ifadelerine yer verildi.

Abdullah Günay, Hayatını Kaybetti Abdullah Günay, Hayatını Kaybetti

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay