Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kültürel etkinliklerin zenginleştirilmesi amacıyla planladığı Şiir ve Müzik Dinletisi için çalışmalarını hızlandırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Şube Müdürü Hakan Ayhan ve diğer görevli idareciler ile öğretmenler katıldı.

Toplantıda, etkinliğin detayları ve programı hakkında fikir alışverişi yapıldı. Katılımcılar, dinletinin başarılı geçmesi için sahne düzenlemelerinden program akışına kadar birçok konuda görüş alışverişinde bulundu.

Vize Belediyesi’nden Her Yaşa Halk Oyunları Kursu Vize Belediyesi’nden Her Yaşa Halk Oyunları Kursu

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Şiir ve müzik dinletisi hazırlıkları devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Recep Akdemir başkanlığında ve Şube Müdürümüz Sayın Hakan Ayhan ve görevli idarecilerin, öğretmenlerin katılımıyla ilçemizde gerçekleştirilmesi planlanan “Şiir ve Müzik Dinletisi” kapsamında yapılacak etkinlikler ile ilgili toplantı yapılmıştır. Yapılan toplantıda etkinlikler hakkında fikir alışverişi yapılmıştır.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner