Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarımsal üretimin geliştirilmesi ve çiftçilerin desteklenmesi amacıyla Vize ilçesindeki ayçiçeği üreticilerini ziyaret etti. "Gündöndü" veya "günebakan" olarak bilinen ayçiçeği bitkisinin tohumlarını toprakla buluşturan çiftçiler, İlçe Müdürlüğü'nün teknik personelleri tarafından iş başında ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında, çiftçilere tarımsal üretim sürecinde ihtiyaç duyabilecekleri teknik destek ve bilgilendirme sağlandı. Tarlada yapılan çalışmaları yerinde inceleyen müdürlük ekipleri, çiftçilerin karşılaştığı sorunları dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Vize ilçemizde, “gündöndü, günebakan” olarak adlandırılan Ayçiçek bitkisinin tohumlarını toprakla buluşturan çiftçilerimiz, İlçe Müdürlüğümüzün teknik personelleri tarafından iş başında ziyaret edildi.’’ ifadelerine yer verildi.

Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner