AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu hemşehrileriyle bir araya gelerek kutladı. İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına parti üyeleri ve yerel halk yoğun ilgi gösterdi. Program kapsamında, Lüleburgazlıların bayramını tebrik eden ve birlikte bayram sevincini paylaşan AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, halkla sıcak ve samimi bir ortamda bir araya geldi.

Dağtaş'tan Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti Dağtaş'tan Başkan Arı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, hemşehrilerle gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğinin önemi vurgulandı. Açıklamada, bayramın toplumsal birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine vesile olduğu belirtilerek, bu tür etkinliklerin toplumun birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiği ifade edildi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, bayramlaşma programı sırasında yapılan konuşmalarda, Ramazan Bayramı'nın manevi atmosferinin önemi üzerinde durdu. İlçe Başkanı ve diğer parti yetkilileri, hemşehrilerin bayramını en içten dileklerle kutladı ve birlikte nice bayramlara ulaşma temennisinde bulundu.

Haber: Hacı Murat Taner