Kırklareli Valisi Birol Ekici, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi ara talinin ardından eğitim öğretimin yeniden başlangıcında bir mesaj yayımladı. Vali Ekici, ikinci dönem ara tatilinin sona ermesinin ardından öğrencilere ve öğretmenlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Ekici, mesajında öncelikle öğrencilere iyi dersler dileyerek, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine kısa bir mola sonrasında devam edildiğini belirtti. Öğrencilere yönelik olarak başarılar dileyen Vali Ekici, eğitim sürecinde öğrencilerin başarılı olmaları için ellerinden gelen desteği vereceklerini vurguladı.

Vali Birol Ekici'nin mesajıyla birlikte, Kırklareli'deki eğitim kurumlarında ikinci dönem derslerinin başladığı ve öğrencilerin yeniden ders başı yaptığı belirtildi. Vali Ekici, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mola bitti. Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönemine kısa bir mola sonrasında devam ediyoruz. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum."

Öğrencilerin ve öğretmenlerin ikinci dönemde başarılı olmaları ve eğitim sürecine katkı sağlamaları temennisinde bulunan Vali Ekici, eğitimde başarıların artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Haber: Hacı Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner