CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz'da düzenlenen bir yemek dağıtımı etkinliğine katılarak destek verdi. Lüleburgazlı dostlarıyla bir araya gelen Özkan, etkinlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Murat Gerenli ile birlikte bulundu.

Altıyol'da Birlik Aşevi tarafından organize edilen yemek dağıtım etkinliğine katılan Özkan, Lüleburgazlı komşularına destek vermenin önemine vurgu yaptı. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Özkan, özellikle etkinlikte emeği geçen Mahmut Erdal'a ayrıca teşekkür etti. Özkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Lüleburgazlı değerli komşularımız için Altıyol’da Birlik Aşevi tarafından düzenlenen yemek dağıtımına Lüleburgaz Belediye Başkanımız ve Adayımız Dr. Murat Gerenli, meclis üyelerimizle birlikte katıldık. Başta değerli dostum Mahmut Erdal olmak üzere emek veren, katkı sunan tüm Lüleburgazlı yüreği güzel komşularımıza teşekkür ederim. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.”

Etkinlikte yapılan yemek dağıtımı, Lüleburgaz'da dayanışma ve yardımlaşma kültürünün önemli bir örneğini oluşturdu. Katılımcılar arasındaki samimi ortamda, komşuluk ilişkileri güçlendirilirken, toplumsal dayanışma duyguları da pekiştirildi.

Haber: H. Murat Taner