Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vize ilçesinde hayvancılık faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vize Kaymakamı Sayın Sedat Özdemir ve İlçe Müdürü, Vize ilçesinin Müsellim ve Akıncılar köylerinde bulunan hayvancılık işletmelerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, hayvan işletmelerinin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında detaylı incelemeler yapıldı. İşletme sahipleri ile yapılan görüşmelerde, hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesi ve karşılaşılan sorunların çözümü için öneriler sunuldu. Kaymakam Özdemir, yerel üreticilerin yanında olduklarını belirterek, tarım ve hayvancılık sektörünün bölge ekonomisi için önemine vurgu yaptı.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Vize ilçemizde hayvan işletmeleri ziyaret edildi. Vize ilçemizin Müsellim ve Akıncılar köylerinde bulunan hayvancılık işletmeleri, Kaymakamız Sayın Sedat Özdemir ve İlçe Müdürümüz ile birlikte ziyaret edildi.  Ziyaret sırasında işletmelerde incelemelerde bulunuldu.’’ ifadeleri yer aldı

88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner