Vize ilçesinde düzenlenen "Vize’nin Şairleri 3" imza günü, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Vize Kaymakamı Sedat Özdemir'in de aralarında bulunduğu birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, genç şairler eserlerini okuyucuları için imzaladılar.

Vize Kapalı Spor Salonunda  düzenlenen etkinlikte, Vize Kaymakamı Sedat Özdemir ve Nezahat Dal başta olmak üzere ilçe ve beldelerin protokol üyeleri, veliler ve öğrenciler bir araya geldi. Etkinlik, genç şairlerin kitaplarını imzalamasıyla başladı.

Efsane metal grubu Testament 19 Kasım’da İstanbul’da Efsane metal grubu Testament 19 Kasım’da İstanbul’da

Kaymakam Sedat Özdemir, genç şairlerin emeklerine ve edebi yeteneklerine değinerek, onları tebrik etti ve gelecekleri için başarılar diledi.

A2F269F3 7A23 4C0D A0F2 8Dbdf93E645A

Etkinlikte, genç şairlerin kaleme aldığı şiirlerin yanı sıra, kitaplarında yer alan eserlerin okunması ve değerlendirilmesi de yapıldı. Katılımcılar, gençlerin duygularını ve düşüncelerini yansıtan şiirleri büyük bir ilgiyle dinlediler.

Vizenin Şairleri etkinliği, gençlerin sanat ve edebiyat alanındaki yeteneklerini sergilemeleri ve kendilerini ifade etmeleri adına önemli bir platform sağlıyor. Bu tür etkinliklerin gençlerin kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

Etkinlik sonunda katılımcılar, genç şairlerle hatıra fotoğrafları çektirerek etkinliği anımsadılar. Vizenin Şairleri 3 etkinliği, katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.

Haber: H. Murat Taner