Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, Ramazan Ayı'nın huzur, bereket, hoşgörü, birlik ve beraberlik, yardımlaşma duygularıyla dolu olduğunu vurgulayan Kaymakam Yüce, Lüleburgazlıları bu anlamlı günü birlikte kutlamaya davet etti.

Yüce'nin mesajında, bayramın birbirine gönlünü açma, sevinci paylaşma ve kardeşliği pekiştirme günleri olduğu belirtildi. Mesajında, toplumun küskünlük ve dargınlıklara son vererek bir araya gelmesi gerektiğine vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Lüleburgazlılar,

Birbirimizi daha iyi anladığımız ve sorumluluklarımızı daha çok hatırladığımız Ramazan Ayını, huzur, bereket, hoşgörü, birlik ve beraberlik, yardımlaşma duyguları ile idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.

    Bayram birbirimize gönlümüzü açma, sevincimizi paylaşma günleridir. Kardeşliğimizi pekiştirme, yüreklerimizi birleştirme günleridir. Bu bayram aramızdaki küskünlüklere, dargınlıklara son verelim.

Ekipler, Temizlik ve Düzenleme Çalışmalarına Hız Verdi Ekipler, Temizlik ve Düzenleme Çalışmalarına Hız Verdi

    Anne babamızdan başlayarak aile büyüklerimizi ve dostlarımızı, akraba ve komşularımızı ziyaret edelim. Öksüz, garip ve kimsesizleri sevindirelim. Hastaların hatırını soralım, yetimlerin yüreğine dokunalım, yaşlıların duasını alalım, çocuklarımıza bayram neşesini tattıralım.

     Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, İlçemize, Ülkemize, İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum. Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Lüleburgaz’lı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Haber: H. Murat Taner