Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanında bilgi ve becerileri artırmayı hedefleyen kurslar düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede, Lüleburgaz ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu" başarıyla tamamlandı.

Kurs sonunda başarılı olan ve sertifikalarını almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü tarafından teslim edildi.  Kaymakam Yüce, belge dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, tarımsal üretimin ve çeşitliliğin artırılması için kursların önemine vurgu yaparak kursiyerleri tebrik etti. Ayrıca, tarım sektöründe nitelikli insan kaynağının önemine dikkat çekti ve belgelerini alan kursiyerlere başarılar diledi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Lüleburgaz ilçemizde, İlçe Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen “Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu” sonucu kursiyerlerimize belgelerini, Kaymakamımız Sayın Salih Yüce ve İlçe Müdürümüz teslim etti.’’ ifadeleri yer aldı.

Terzi, Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü Kutladı Terzi, Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü Kutladı

Haber: Arzu Dursun Atay