AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan ve AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, Gündoğu Mahallesi Avcılar Kulübü Derneği'nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Toplantıya, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da katıldı.

Başkan Adayı Altan, hemşehrileriyle buluşmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Toplantıda, avcılıkla ilgilenen vatandaşların en büyük ihtiyaçlarından biri olan atış poligonunun göreve geldiklerinde yapılacağını ve avcılıkla uğraşanlara tahsis edileceğini açıkladı. Bu önemli buluşmada, avcılıkla ilgili sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde konuşuldu. Hemşehrilerin talep ve beklentileri dinlendi ve çözüm odaklı yaklaşımlar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediye Başkan Adayımız Murat Mahir Altan, İlçe Başkanımız Abdussamed Kayalı, Teşkilatımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte; Gündoğu Mahallesi Avcılar Kulübü Derneği'nde hemşehrilerimizle buluştuk.

Avcılık ile uğraşan kardeşlerimizin en büyük ihtiyacı olan avcılık atış poligonunu göreve geldiğimizde yapacağız ve avcılıkla uğraşan kardeşlerimize tahsis edeceğiz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay