AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam liderliğinde, yerel seçim çalışmaları kapsamında İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Ahmetbey'de büyük bir miting düzenlendi. Hemşehrilerin yoğun ilgisiyle karşılanan etkinlikte, AK Parti Ahmetbey Belediye Başkan Adayı İbrahim Tuna halka hitap etti.

Mitingde, Ahmetbey'in geleceği ve belediyecilik anlayışı üzerine konuşmalar yapıldı. Ahmetbey'e gerçekleştirilecek projeler ve hizmetler halka aktarılarak, bölgenin daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi hedeflendi.

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Milletvekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam, teşkilat mensuplarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte; Hemşehrilerimizin coşkulu katılımı, Belediye Başkan Adayımız İbrahim Tuna'nın halka hitabıyla Ahmetbey Beldemizde Büyük Buluşma Mitingimizi gerçekleştirdik. Ahmetbey'imizi gerçek belediyecilik ile tanıştırmak için Ahmetbey hazır biz hazırız.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay