AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte Doğu Serhat Derneği'nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. Altan, yapılan nazik davet için teşekkürlerini ileterek Lüleburgaz ailesinin mutlu ve huzurlu yarınlara ulaşması için ortak zeminde buluşmaya devam edeceklerini belirtti.

İftar programı, hem Aday Altan'ın hem de Milletvekili Sarıçam'ın vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etmelerine ve sorunları dinlemelerine olanak sağladı. Bu buluşma, Altan ile seçmen arasındaki iletişimi güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Aday Altan, iftar programının ardından yaptığı açıklamada, ‘’Bu akşam ki iftarımızı; Milletvekilimiz Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam ile Doğu Serhat Derneğimizde vatandaşlarımız ile birlikte yaptık. Nazik davetleri için teşekkür ediyorum.

Lüleburgaz ailesinin mutlu ve huzurlu yarınlara hep birlikte ulaşması için ortak zeminde buluşmaya devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay