Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, sel ve taşkın risklerinin azaltılması amacıyla DSİ ile yapılan istişarelerin sonuçlarını paylaştı. Babaeski'nin güvenliğini artırmak adına hızla harekete geçildiğini belirten Başkan Yayla, AFAD ile DSİ arasında imzalanan protokol doğrultusunda ilçede 4 adet iş makinesiyle çalışmalara başlandığını açıkladı.

Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

DSİ Müdürü Mehmet Cemil Sarı, İl Genel Meclis Üyesi Yasin Kahraman ve Başkan Yardımcılarıyla birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yayla, Babaeski'nin güvenliğini sağlamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı. Sel ve taşkın risklerine karşı alınan tedbirlerin Babaeski'nin geleceği için hayati öneme sahip olduğunu belirten Başkan Yayla, ilçe halkının güvenliği ve refahı için çalışmaların hızla devam edeceğini ifade etti.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada, ‘’DSİ Müdürümüz ile Babaeski için yaptığımız istişareler sonucunda çalışmalarımıza hızla başladık. AFAD ile DSİ arasında sel ve taşkın risklerinin azaltılması için imzalanan protokol kapsamında 4 adet iş makinesi ilçemizde çalışmalara başladı. DSİ Müdürümüz Sayın Mehmet Cemil Sarı, İl Genel Meclis Üyemiz Yasin Kahraman ve Başkan Yardımcılarımız ile çalışmalarımızı yerinde inceledik. Babaeski’miz için çalışmalarımıza daha yeni başlıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay