Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği (BAL-GÖÇ) Trakya Başkanı Veli Öner, Lüleburgaz Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği 33. 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği'ne katılarak Bulgaristan'dan gelen çocuklar ve gençlerle bir araya geldi. Şenlik kapsamında gerçekleşen etkinliklerde Balkan coğrafyasının kültürel ve sosyal dokusunu bir araya getirme amacıyla çeşitli aktiviteler düzenlendi.

Plastik geri dönüşüm ödülleri sahiplerini buldu Plastik geri dönüşüm ödülleri sahiplerini buldu

Başkan Öner, etkinliğe katılan ve Lüleburgaz'da misafir edilen Bulgaristan’dan gelen çocuklarla yapılan buluşmanın önemine vurgu yaparak, kültürel etkileşim ve dostluk bağlarının güçlendirilmesinin önemine değindi.

Ziyaretleri sırasında BAL-GÖÇ Trakya Kadın Kolları yöneticisi Saniye Sönmez, Hak ve Özgürlükler Hareketi Haskovo Milletvekili Mümün Sali ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı ile bir araya gelen Öner, kendilerine eşlik edenlere teşekkürlerini iletti.

Başkan Öner, yaptığı açıklamada, ‘’Lüleburgaz Belediyesi’nin organize ettiği 33. 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği için şehrimizde misafir ettiğimiz Bulgaristan, Loznitsadan gelen çocuklarımız ve gençlerimiz ile bir araya geldik.

Bizlere eşlik eden Hak ve Özgürlükler Hareketi Haskovo Milletvekili Mümün Sali, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya sorumlusu Güner Çetin, BAL-GÖÇ Trakya Kadın Kolları yöneticimiz Saniye Sönmez’e teşekkür ederim.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay