Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Yönetimi, Bademlik Mahallesi'nde bulunan dernek binasında Dernek Başkanı Erol Ateş başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yanı sıra, gelecekte gerçekleştirilecek faaliyetler ele alındı.

Bulut, Tedavi Gören Personeli Ziyaret Etti Bulut, Tedavi Gören Personeli Ziyaret Etti

Gündeme dair ve gündem dışı konuların görüşüldüğü toplantıda, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine yardım etme kararı alındı. Hayırsever vatandaşların desteğiyle erzak, yardım kolisi ve market kartlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması planlandı.

Alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunan yönetim, toplantı karar defterinin işlenmesiyle birlikte toplantıyı sonlandırdı. Bu kararlarla, Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği'nin ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam etme kararlılığı bir kez daha ortaya konmuş oldu.

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bugün 07.04.2024 tarihinde Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Yönetimi olarak Bademlik Mahallesi Naim Süleymanoğlu sokakta bulunan Dernek binamızda Başkanımız Erol Ateş'in Başkanlığında toplantımızı gerçekleştirdik. Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda gündeme dair ve gündem dışı konular görüşülerek her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da hayırsever vatandaşlarımızı ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşarak erzak, yardım kolisi ve market kartlarını ulaştırmanın haklı gururunu Allah emeği geçen tüm Hayırseverlerden razı olsun inşallah. Alınan kararların hayırlı olmasını temenni ederiz. Toplantı karar defterinin işlenmesiyle son buldu.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner