Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayın ardından, bölgedeki diğer sağlık kuruluşları da hızla harekete geçerek yardım teklif etti.

Pınarhisar Dikilitaş Kültür ve Dayanışma Derneği, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, Edirne'deki bir fakülte hastanesinin çatısında çıkan yangın sonrası, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ekibinin bebeklere yardım için koşa koşa mesaiye geldiğini duyurdu. Özellikle Yenidoğan Uzmanı Dr. Şebnem Kader liderliğindeki sağlık personeli, kısa sürede olay yerine ulaşarak yangından etkilenen bebeklere yardımcı oldu.

Öğrencilere "Gençlik Psikolojisi" Konferansı Düzenlendi Öğrencilere "Gençlik Psikolojisi" Konferansı Düzenlendi

Pınarhisar Dikilitaş Kültür ve Dayanışma Derneği yetkilileri,  yangından etkilenen hastalar ve sağlık çalışanları için geçmiş olsun dileklerini iletti ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ekibine teşekkür etti. Dernek, sağlık çalışanlarının özverili çabalarını takdirle karşılayarak, onların gösterdiği insanlık ve fedakarlık örneğine vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi;

“Edirne fakülte hastanesinin çatısında çıkan Yangın sonrası fakülteden gelen bebeklere kucak açan, koşa koşa hiç düşünmeden mesaiye gelen Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ekibine başta Yenidoğan Uzmanımız Pınarhisarlı Dr.Şebnem Kader olmak üzere sağlık personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yangından etkilenen hasta ve sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Rabbim tüm tehlikelerden korusun. Geçmiş olsun”

Haber: H. Murat Taner