Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Afet Müdahale Müdürü, Bölge Lojistik Müdürü, Kadın Teşkilatı ve Genç Kızılay temsilcileriyle birlikte, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş'ü ziyaret etti.

Ziyarette, Kızılay'ın faaliyetleri ve belediyenin çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. Kızılay İl Merkezi Başkanı Göç, Belediye Başkanı Bulut ve Başkan Yardımcısı Süzülmüş'e yeni görevlerinde başarılar dileyerek, işbirliği ve dayanışma mesajları iletti.

Belediye Başkanı Bulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay'ın insani yardım faaliyetlerindeki önemine vurgu yaptı ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı Müdür Özbaş, Cenaze Törenine Katıldı

Başkan Göç, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’İl Merkezi Başkanlığı olarak, yönetim kurulu üyelerimiz, Afet Müdahale Müdürü, Bölge Lojistik Müdürü, Kadın Teşkilatı ve Genç Kızılay ile birlikte, Kırklareli Belediye Başkanı Sn. Derya Bulut ve Başkan Yardımcısı Sn. Burak Süzülmüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner