Kırklareli Gazetesinin Lüleburgaz da etkin okur kitlesiyle buluşması gücümüzü güç kattı..

Lüleburgaz çarşı merkezinde hizmete giren haber merkezimiz Lüleburgazlı okurlarımızın desteğiyle daha da güç kazanmaya başladı.

Yerelcilik anlayışının dışında bölgesel basın anlayışını sayfalarına yansıtan Kırklareli Gazetesi zengin haber içeriğiyle Lüleburgaz’da da en çok  takip edilen gazeteler arasında yerini aldı.

Lüleburgaz da ki satış oranlarımızın hatırı sayılır rakamlara yükselmesi için gayret gösteren Kırklareli Gazetesi çalışanları sadece İl merkezinde değil tüm ilçelerimizi kapsayan haberleriyle takip edilebilir bir gazete çıkarma gayreti içerisindedir.

Kırklareli gazetesiyle bölgede taraf olmadan  sürdürülen gazetecilik anlayışımız da sen ben o bu yok. Bölge insanlarımızın tamamına hitap eden bir gazete olmayı hedefleyen yayın politikamızda her siyasi görüşe ve toplumun her kesimine hitap etmek temel ilkemizdir. Bu anlamda okurlarımızın desteği bizim için önemlidir.

Kısa bir süre önce girdiğimiz Lüleburgaz’da  bu prensiplerimiz doğrultusunda şimdiden  olumlu yorumlar almaya başladık.

Dileğimiz tüm meslektaşlarımızın çalışmalarında başarılı olmalarıdır. Bizler Lüleburgaz’da olmaktan ve basın dostlarımızla birlikte çalışmaktan onur duyacağız. Temennimiz ve dileğimiz daha  iyiyi, daha  güzeli başarmaktır.

Bu sebeple Lüleburgazlı okurlarımızın Kırklareli gazetesi takipçisi olmaları bizi mutlu etmektedir.

Saygı ve sevgilerimizle…