Kadın Muhtarlardan Başkan Seçen’e Ziyaret Kadın Muhtarlardan Başkan Seçen’e Ziyaret

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde görevli personeller arasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdür Yardımcısı Remziye Algın, Şube Müdürleri Nargiza Köksal, Ertem Ormanoğlu ve Yaşar Yoldaş, kuruluş idarecileri ve personeller katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan İl Müdürü Özbaş, “Ramazan ayının maneviyatını yoğun şekilde yaşadığımız bugünlerde İl Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan siz değerli çalışma arkadaşlarımın, aziz Türk milletimizin ve bütün İslam Dünyasının Ramazan Bayramını kutluyorum. Bu mübarek Ramazan Bayramının dünyamıza barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, Sağlık ve afiyet içinde güzel bir Ramazan Bayramı geçirmenizi arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; başta Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz olmak üzere, Yaşlılarımızın, Kadınlarımızın, Engellilerimizin, Çocuklarımızın, hizmet verdiğimiz tüm vatandaşlarımızın, aziz Türk Milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını tebrik ederiz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner