Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen "III. 40 Hadis Ezberleme Yarışması Ödül Töreni"ne katıldı. Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü'nde düzenlenen etkinlikte, Prof. Dr. Yasin Pişgin'in "Hz. Peygamberi Yeniden Düşünmek" konulu konferansı da yer aldı.

Vali Ekici, ödül töreninde öğrencilerin başarılarına şahitlik ederek, onları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Bu tür etkinliklerin gençlerin manevi ve bilimsel gelişimine katkı sağladığını vurgulayan Vali Ekici, gençlerin ilim ve irfanla donanarak topluma daha fazla katkı sağlayacaklarına inancını dile getirdi.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Valimiz Sn. Birol Ekici, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü’nde Prof.Dr. Yasin Pişgin’in “Hz. Peygamberi Yeniden Düşünmek” konulu konferansı ile iştirak ettiği “III. 40 Hadis Ezberleme Yarışması Ödül Töreni”ne katıldı.’’ ifadelerine yer verildi.

Bulut, Tedavi Gören Personeli Ziyaret Etti Bulut, Tedavi Gören Personeli Ziyaret Etti

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay