İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları çerçevesinde Babaeski halkıyla bir araya geldi. Buluşmada yapılan konuşmalarda, İYİ Parti'nin Babaeski'de başlattığı değişim rüzgarı vurgulandı. Vatandaşların Babaeski'yi kalesi olarak görenlere mecburiyeti olmadığını ifade eden İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı, tek adam rejiminin getirdiği düzene de mecbur olmadıklarını belirtti. Vatandaşlara hitaben yapılan açıklamada "Çaresiz değilsin Babaeski. Biz varız. İYİ'ler burada, cesurlar burada" denildi.

Ak Parti Heyeti, Pehlivanköy’de Ak Parti Heyeti, Pehlivanköy’de

Buluşmada ayrıca, birbirinden beslenen konforlu siyaset anlayışının sona erdiği ve Babaeski için üçüncü bir yolun açıldığı vurgulandı. İYİ Parti Babaeski Belediye Başkan Adayı İrfan Gökler liderliğinde, İYİ Belediyecilik anlayışıyla Babaeski'nin daha ileri bir noktaya taşınacağı belirtildi.

İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Babaeski'yi kalesi olarak görene mecbur değilsin. Tek adam rejiminin getirdiği düzene de. Çaresiz değilsin Babaeski. Biz varız. İYİ'ler burada, cesurlar burada.

Ve dün gece Babaeski birbiriden beslenen konforlu siyaset gömleğini dün gece yırtıp attı, üçüncü yolu açtı. Çok az kaldı. İrfan Gökler'le ve İYİ Belediyecilik anlayışımızla biz geliyoruz!’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay