Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Ahmetbey Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Altıntaş'ın seçim çalışmalarına destek vermek için Ahmetbey'de vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Özkan, birlikte çıktıkları hizmet yolculuğunu Altıntaş ile birlikte coşkuyla sürdüreceklerini belirtti.

Dağtaş, Başkan Seçen’e Başarılar Diledi Dağtaş, Başkan Seçen’e Başarılar Diledi

Altıntaş'ın liderliğinde Ahmetbey'e yapılacak hizmetlerle ilgili vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Özkan, aydınlık yarınlara doğru heyecanla ilerlediklerini vurguladı. Daha güçlü ve yaşanabilir bir geleceğe doğru adım atmaya devam edeceklerini ifade eden Özkan, birlikte daha iyi bir Ahmetbey için çalışacaklarını ve halkın desteğiyle başarılı bir dönem geçireceklerini dile getirdi.

Milletvekili Özkan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Ahmetbey’de başladığımız hizmet yolculuğumuzu Mustafa Altıntaş Başkanımızla birlikte coşkuyla sürdüreceğiz! Aydınlık yarınlara doğru heyecanla ilerliyoruz. Hep birlikte, daha güçlü ve daha yaşanabilir bir geleceğe doğru tam yol ileri.’’

Haber: H. Murat Taner