Vize Belediyesi'nin desteklediği Vize Spor Satranç Kulübü öğrencileri, Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen Satranç Turnuvasında önemli başarılar elde etti. Turnuvada U12 kategorisinde mücadele eden kızlar takımı ikinci, U18 kategorisinde yarışan erkekler takımı ise üçüncü olarak turu başarıyla tamamladı.

Acun Ilıcalı, Slovenya’nın köklü takımlarından Maribor’u alıyor Acun Ilıcalı, Slovenya’nın köklü takımlarından Maribor’u alıyor

Öğrencilerin bu başarısında emeği geçenleri unutmayan sporcular, kendilerine bu imkanı sağlayan Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp'e teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Özalp ise sporcuların başarısından dolayı gurur duyduğunu belirterek, spora ve sporculara her alanda desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Belediyemiz Vize Spor Satranç Kulübü öğrencileri Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen Satranç Turnuvasında 3. tura katılım sağladı. Yarışmada U12 Kızlar ikinci, U18 Erkekler takımı ise üçüncü olarak turu başarıyla tamamladı. Öğrencilerimiz kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Ercan Özalp'e teşekkürlerini ilettiler. Spora ve sporcularımıza her alanda destek olmaya devam edeceğiz.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay