Kızılay’dan Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Destek Kızılay’dan Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Destek

Kırklareli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için geniş kapsamlı bir etkinlik düzenliyor. Çocuk Şenliği adı altında gerçekleştirilecek etkinliklerde Karagöz-Hacivat gösterileri, rüzgar gülü atölyesi, dans ve müzik atölyeleri, dev kaydırak, zıpzıp evi gibi birçok aktivite yer alacak. Şenlikler, 23 Nisan Salı günü Millet Bahçesi'nde saat 13:00'te başlayacak ve tüm çocuklara açık olacak. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, yaptığı açıklamada, tüm dünya çocuklarının sevgi ve barış içinde yaşamasını dileyerek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm çocukları şenliğe davet etti.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, yaptığı açıklamada; "Tüm Dünya çocuklarının sevgi ve barış içinde, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarını diliyor, 23 Nisan Salı günü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızda, tüm çocuklarımızı 'Çocuk Şenlikleri"mize davet ediyorum" diye konuştu.

Haber: H. Murat Taner

Whatsapp Image 2024 04 21 At 17.29.07