Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesine bağlı Ceylanköy, Hamzabey ve Yenitaşlı köylerinde önemli bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, ilçe Kaymakamı Salih Yüce ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü de katılarak, üreticilere yönelik Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen yeni tarım politikaları ve tarımsal desteklemeler hakkında detaylı bilgi aktarıldı.

Toplantıda, tarım sektöründeki son gelişmeler ve alınan desteklerin yanı sıra, üreticilerin yaşadığı sorunlar ve öneriler de masaya yatırıldı. Üreticilerin görüşleri önemsenerek, tarım politikalarının daha etkin ve verimli hale getirilmesi için karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

BİR DÜNYA LİDERİ ÖLECEK DEDİ; MİCHAELA ASTRO YİNE YANILMADI BİR DÜNYA LİDERİ ÖLECEK DEDİ; MİCHAELA ASTRO YİNE YANILMADI

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Lüleburgaz ilçemizin Ceylanköy, Hamzabey ve Yenitaşlı köylerinde, Kaymakamımız ve İlçe Müdürümüzün katılımıyla, Bakanlığımızın yeni tarım politikaları ve tarımsal desteklemeleri konusunda üreticilerimize bilgi aktarımı yapılarak, üreticilerimizin önerileri alındı.’’

Haber: H. Murat Taner