AK Parti'nin Babaeski Belediye Başkan Adayı Fırat Yayla, yerel seçim çalışmaları kapsamında Babaeski'nin geleceğini belirlemek ve daha güçlü bir Babaeski inşa etmek için birlik olma çağrısı yapıyor. Yayla, sevgili hemşehrilerini seslerini duyurmak ve Babaeski'nin yarınlarını şekillendirmek için bugün akşam saat 20.30'da gerçekleştirilecek mitinge katılmaya davet ediyor.

Mitinge katılım için Ak Parti İlçe Binası önünde buluşacaklarını ve oradan birlikte Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarlığı önüne yürüyeceklerini belirten Yayla, tüm Babaeski halkını seslerini duyurmak ve Babaeski’nin geleceğini güçlendirmek için katılıma çağırıyor.

Yayla, Babaeski'nin sorunlarını çözmek ve kalkınmasını sağlamak için vizyoner projeler ve yenilikçi yaklaşımlarla dolu bir yönetim anlayışı vaat ediyor. Aday Yayla, ‘’Sevgili hemşerilerim; Sizin sesiniz, bizim gücümüz! Daha güçlü bir Babaeski'yi birlikte inşa edelim! Babaeski'mizin yarınları için mitinglerimize davetlisiniz. Bu akşam, Ak Parti İlçe Binamız önünde buluşup beraber yürüyeceğiz. Saat 20.30'da Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarlığı önünde buluşalım!’’ ifadeleriyle halkı mitinge davet ediyor.

Haber: Arzu Dursun Atay