Karasu, Lüleburgaz’da Muhtarlarla Buluştu Karasu, Lüleburgaz’da Muhtarlarla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, sandık görevlileriyle gerçekleştirdiği buluşmada önemli açıklamalarda bulundu. Bulut, sandık görevlileriyle önce iftarlarını gerçekleştirdiklerini ve ardından 31 Mart yerel seçimlerine hazırlandıklarını belirtti.

Bu özel buluşmada, sandık görevlileriyle bir araya gelerek hem birlikte iftar yapmanın hem de seçim öncesinde son hazırlıkları yapmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Bulut, sandık görevlilerinin önemine vurgu yaptı. Sandık görevlilerinin, demokratik süreçte en önemli görevlerden birini üstlendiğini ifade eden Bulut, onların özverili çalışmalarının seçim sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde geçmesinde büyük rol oynadığını belirtti.

Bulut, sandık görevlileriyle gerçekleştirilen bu buluşmanın, seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. Ayrıca, sandık görevlileriyle olan bu buluşmanın, seçim çalışmalarının son aşamasında motivasyon ve dayanışma sağladığını ifade etti.

Haber: H. Murat Taner